A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Витвицький ліцей Витвицької сільської ради територіальної громади Калуського району Івано-Франківської області

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу

Дата: 26.04.2024 09:06
Кількість переглядів: 29

З 15.04 по 19.04.24 р. у Витвицькому ліцеї проходив Тиждень предметів художньо-естетичного циклу. 
На уроках  мистецтва  творчість сприяє формуванню важливих рис учнів, які обов’язково стануть у нагоді в подальшому їхньому житті. Це спостережливість, естетичне сприйняття, художній смак. Також на цих заняттях розвивається пам’ять та просторові уявлення учнів. 
Адже головне призначення мистецтва полягає в тому, що воно порушує питання, які завжди хвилюють людину, відображає її духовні запити та допомагає краще зрозуміти навколишній світ.
Під час тижня був проведений урок образотворчого мистецтва у 5 класі «Скульптурна анімалістка», де учні створювали зоопарк «У світі тварин». Ліцеїсти активно працювали над своїми виробами та їхнім представленням. А учні 6 класу взяли участь у мистецькому огляді новин «Митці сучасності». Також була оновлена постійно діюча виставка дитячих малюнків на різну тематику.
Учні 5-8 класів на уроках музичного мистецтва упродовж тижня прослуховували різноманітні українські музичні твори композиторів-класиків, а в 7 класі був проведений урок  «Сучасна українська музика».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень